Jäsenedut

Lupaus järjestää jäsenilleen jäsenedut. Etujen saaminen edellyttää yhdistyksen henkilö-, yritys-, tai ainaisjäsenmaksun maksamista. Kannatusjäsenmaksulla jäsen saa ainoastaan sääntömäiräisen puhe- ja läsnöolo-oikeuden, ellei erikseen toisin mainita. Uudet jäsenet ovat lämpimästi tervetulleita - otathan yhteyttä kohdasta "Jäseneksi".


Lupauksen henkilö-, yritys-, tai ainaisjäsenenä olet jäsenkorttisi haltija. Jäsenkortin haltijana saat:

- 15 % alennusta kehyksistä/kehystyksestä PiSon Art Oy:n kehysliikkeessä, osoitteessa Eteläkauppatori 2 Pori.

- Porin Taidemuseon Mesenaattikortin oikeuttama vapaa sisäänpääsy Porin taidemuseon näyttelyihin koskee Lupaus ry:n jäseniä. Vierasryhmiä tuotaessa Porin taidemuseon Mesenaattikortti on esitettävä kassalla, jolloin koko ryhmä pääsee maksutta näyttelyihin. Lupaus ry:n jäsenet pääsevät omalla Lupaus-kortillaan taidemuseoon ilmaiseksi, koska yhdistyksellämme on Mesenaattikortti.

- lisäksi mahdollinen opastus tulee varata etukäteen, opastusmaksusta saa 50% alennuksen.

- ryhmävierailujen yhteydessä taidemuseon järjestämän museonäyttelyiden esittelyn. Esittelyn voi pyytää myös ruotsiksi ja englanniksi.

- 15 % alennuksen museokaupassa myynnissä olevista tuotteista (näyttelyluettelot, kirjat, postikortit, julisteet, t-paidat, jne.)

- Porin Taidemuseon kokoussalin käyttöösi yhdessä niiden jäsentemme kanssa, jotka ovat maksaneet yhdistyksemme jäsenmaksun ja ovat Lupauksen jäsenkortin haltijoita. Saliin mahtuu noin 60 henkilöä. Salissa on videotykki, valkokangas, PC, piirtoheitin, blue ray -soitin, videot ja tv. Pienempien kokousten pitoon jäsenemme voivat käyttää taidemuseon kahviota

- Lupauksen kutsuja eksklusiivisiin jäsentilaisuuksiin, joita järjestetään mahdollisuuksien mukaan.


Yhteistoiminnassa mukana: